Tuzburgazı İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Derse Başlama: 12:50 Ders Bitiş: 16:40
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0256 5376210

WEB - https://tuzburgaziilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ATBURGAZI MAH. ABDİ İPEKÇİ(ATBURGAZI) CAD. NO: 2 İÇ KAPI NO: 2 SÖKE / AYDIN

Öğretim Şekli :Öğlenci

Yerleşim Yeri - Köyde yaşayan yerli halk tarımcılık ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Köyümüz denize 2 km uzaklıkta Milli Parka yakın yerde bulunmaktadır.

Ulaşım Ulaşım Bir buçuk saat arayla Tuzburgazı minibüsleri Söke - Tuzburgazı arası çalışmaktadır. 273 numaralı belediye otobüsü ise Söke-Didim arasında karşılıklı olarak 2 saat arayla hizmet vermektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçeye 25 km, Aydın ilimize 65 km mesafede bulunmaktadır.